Televiziune cu circuit inchis

CAMERE VIDEO DE SUPRAVEGHERE

Va propunem montarea unui circuit de camere de supraveghere de interior sau de exterior. Societatea noastra va ofera camere:
• cu infrarosu, pentru vedere pe timpul noptii
• camere rotative (dome), cu comanda la distanta sau chiar prin internet
• camere de interior
• camere de exterior cu carcasa termostatata si antivandalism
alb negru sau color cu vizualizare din orice locatie prin internet

 

Daca doriti un sistem de televiziune cu circuit inchis, trebuie sa cunoasteti cateva elemente de baza. Un asemenea sistem se foloseste cel mai des in spatii deschise: parcari, benzinarii, scoli, banci, case de schimb valutar, case de amanet, resedinte private, etc…

Principiul de functionare: se realizeaza prin intermediul unor camere  video care transmit imagini la un dispozitiv de prelucare a imaginii si mai departe la un monitor, telefon, tableta,  prin internet.

Inregistrarea imaginilor se realizeaza cu ajutorul unui video recorder care stocheaza aceste imagini pentru min 20 de zile. Camerele pot fi fixe sau mobile(PTZ), pe orizontala sau pe verticala, imbraca diferite forme, se pot masca in diferite obiecte – senzori de prezenta, pe tavan. Performatele unei camere video depind de mai multi factori: rezolutie, lentila , luminozitate, clasa de rezistenta, pot fi fixe cu autofocalizator, cu dimensiune exacta sau variofocala.