Infiintata in anul 2003, S.C Morar Paza si Protectie S.R.L. desfasoara activitati de paza, protectie si monitorizare. Pentru a oferi cele mai bune servicii, agentii nostri sunt alesi cu atentie si antrenati sa lupte in spiritul legii pentru a oferi siguranta tuturor clientilor.

Oferim servicii complete de paza prin instalare de sisteme antiefractie si video, monitorizarea acestora si asigurarea interventiei rapide in caz de alarma si servicii de consultanta in domeniul securitatii private, cu personal specializat pentru fiecare departament.

Dispunem de o baza materiala moderna care asigura comunicarea permanenta intre dispecerat si agentii de pe teren, precum si de  autoturisme pentru interventie rapida la toate obiectivele monitorizate pe raza Judetului Arad.

Dispeceratul este conceput astfel incat sa ofere posibilitatea de deschidere a camerelor video in timp real, pentru a indruma echipajele de interventie.

Punem la dispoziţie un centru de service modern 24/24 ore, dotat cu echipamente profesionale şi tehnicieni calificaţi pentru remedierea problemelor tehnice.

Comunicarea telefonica se bazeaza pe o comunicare completa GSM sau GPRS bidirectionala realizata intre obiectivul pazit si dispecerat. In acest scop, se folosesc minim doua linii de comunicatie total independente, una fiind folosita pentru verificarea comunicatiei dintre obiectiv si dispecerat iar cealalta fiind tot timpul libera pentru transmiterea starilor de alarma de la obiectiv.

Morar Paza si Protectie ofera servicii de mentenanta si suport tehnic pentru sisteme si intalatii precum:

  • Securitate (video, detectie efractie, control acces, protectie perimetrala)

  • Automatizari (Building Management Systems)

  • Parcari si acces auto (bariere, bolarzi, porti)

  • Infrastructura IT si comunicatii

GARANTIE

Morar Paza si Protectie ofera garantie pentru toate echipamentele comercializate. Instalarea acestora se face in conditiile si specificatiile impuse ale producatorilor acestora.

Garantia se anuleaza in momentul in care echipamentele sunt utilizate sau intretinute necorespunzator.

SERVICE

Morar Paza si Protectie detine propria echipa de specialisti, atestati, care pot repara echipamentele atat in perioada de garantie, cat si in cea de postgarantie.

Dispunem de o baza materiala moderna care asigura comunicarea permanenta intre dispecerat si agentii de pe teren, precum si de autoturisme pentru interventie rapida la toate obiectivele monitorizate. 

Utilizam cele mai noi tehnologii in materie de monitorizare pentru a supraveghea bunuri. De asemenea, oferim si servicii de proiectare, montare si intretinere a sistemelor de alarma prin comunicare GSM si GPRS.

Paza si protectia in judetul Arad nu mai sunt o problema, echipele noastre sunt pregatite sa va ofere siguranta. de care aveti nevoie.